Klar til eventyr I Fri Fragt fra 350 kr. I Fri ombytning I 2 mdr. retur

Ansvarlig Produktion

RAKNA balance i produktion og klima, verdensmål

Balance

Balancen mellem det at producere nyt og (at passe på) klimaet kan være vanskeligt. Vi står mellem “hvor god kvalitet, pasform og holdbarhed kan vi tilbyde” og “hvor få rigtige ressourcer kan vi bruge på at producere produkter”. Det bedste er nemlig at beholde sit tøj længere.

Det rigtige valg

Det rigtige valg er en balancegang, når der er mange parametre at måle på. Vi vil gerne være transparente, ved at fortælle hvorfor vi har taget de valg, som vi har. Vi står gerne på mål og fortæller om vores til- og fravalg. Det er den nemmeste måde at hjælpe dig til at tage det valg, der passer dig bedst.

RAKNA træ, det rigtige valg, skov, mos
MTB tøj, rakna, mountainbike tøj kvinde, mtb tøj

Materialer

Det korte af det lange er, at vi kører 100% økologisk merinould, da vores oplevelse er at det er det bedste, når vi snakker komfort, egenskaber og hvad der er rarest at bevæge sig i – og skulle der komme et hul, så kan det klares med vores lapper.

Klimabevidst

At være klimabevidst og gå op i bæredygtighed kan klinge hult, når man er en del af tøjindustrien. Vi vil være med til at skubbe industrien i den rigtige retning. Og det kan lyde blåøjet, men ved at lave kvalitetsprodukter, lave bevidst materialevalg og produktudvikling ved behov, som ikke er drevet af modetrends, så er vi på rette vej.

RAKNA mtb trøje, mtb spor nordskoven, grantræ, silkeborg

vil du med på eventyr?

Bliv en del af vores fællesskab og få nyheder, træningstips og gode oplevelser i din indbakke.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

RAKNA >> Mountainbike tøj i kvalitets merino

Kurv

Din kurv er tom
Shop nu