Klar til eventyr I Fri Fragt fra 350 kr. I Fri ombytning I 2 mdr. retur

RAKNA mountainbike New Zealand, mtb spor

HISTORIEN

fra New Zealands vilde bakker til et dansk mountainbike brand

RAKNA stifter Louise på sporet  i Marselisborgskoven

HISTORIEN OM RAKNA

SUSET FRA SPORET

Ideen om RAKNA blev til på New Zealands grønne bakker.

Det var her jeg første gang mærkede vinden i håret på min lejede hardtail mountainbike. Man glemmer aldrig den første tur.

Siden 2021 er konceptet gjort til virkelighed. For hvorfor ikke kombinere den vilde natur med vores sport? Det førte til en kollektion af MTB tøj i let, økologisk merino uld, der giver dig følelsen af at flyve over bakkerne, uden at slå genvej på kvalitet eller miljø.

Vi skal passe på vores legeplads. Derfor er RAKNA dedikeret til naturen, og vores produktion er ansvarlig og bæredygtig.

I dag dyrker jeg enduro og social mountainbiking på min full suspension (Yeti SB-130) og tager hele familien med på mountainbikeferie.

Det giver mening at lære børnene respekt for naturen, for den tilhører jo dem. Og os.

Se mere om hvordan vi beskytter verdens skove.

Jeg håber du vil med på rejsen sammen med mig, 

Louise Pedersen

Er du mere nysgerrig omkring mig, så kig med her

Det startede med en idé om at skabe det mest dedikerede mountainbike brand lavet til naturen i respekt for naturen. For naturen er vores legeplads. RAKNA er skabt for passionen for sporten, naturen og drømmen om at være med til at ændre måden vi skaber produkter på -ved kvalitet, mindre fashion og genanvendelse. 

Hvordan er passionen startet? 

Jeg kommer fra Hvide Sande på den jyske vestkyst –lige så flad som en rødspætte. I mine 20’ere vendte jeg hjem i weekender og ferier til for at være en del af surfmiljøet og spæde til SU’en da jeg var bosat i Århus, som har lidt flere bakker. I 2010 havde jeg et semester i landet med mange store bakker –nemlig New Zealand. Her jeg mærkede suset ved mountainbike for første gang og jeg har haft en mtb lige siden. Tiden og intensiteten på cyklen har forandret sig og er gået fra hardtail og småture til en full suspension (Yeti SB-130) og en 3-dages enduro oplevelse i Schweiz.  

Det har virket naturligt, men med en snert af nervøsitet, at starte RAKNA. Muligheden for at kombinere mountainbike og et aktivt outdoorliv med et kvalitetsprodukt der giver følelsen af flyve over bakkerne og lysten til at blive længere i naturen, samtidig med at vi passer på vores legeplads. 

Familien 

Anders har været med siden første tur i bjergene på mountainbike og har lært mig glæden for naturen og det at være i den. Nu er der kommet 2 ekstra banditter (børn) og det giver endnu mere mening af lære dem om naturen, glæden ved at bruge den som en legeplads og respekt for naturen.  

Den nyeste del af ”familien” er RAKNA og SVEND. Det er mine 2 holdkammerater, når mine andre samarbejdspartnere er ude og lege med deres andre. Er du nysgerrig på at møde dem, så se her 

RAKNA stifter Louise i skoven efter tur på marselisborg sporet

vil du med på eventyr?

Bliv en del af vores fællesskab og få nyheder, træningstips og gode oplevelser i din indbakke.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

RAKNA >> Mountainbike tøj i kvalitets merino

Kurv

Din kurv er tom
Shop nu