Klar til eventyr I Fri Fragt fra 350 kr. I Fri ombytning I 2 mdr. retur

HVORFOR MERINO ULD?

Behagelig, isolerende og lugtfri

Merino er naturens eget varmelag, der holder dig lun på selv kolde dage. Alle RAKNA MTB trøjer er designet i 135g/m2 kvalitetsmerino, der holder året rundt.
Materialet er økologisk og certificeret, hvilket betyder at det er produceret under gode forhold hele vejen fra økologisk merino fåreuld til strikning i Danmark. Den transparens er vi stolte af. Merino ulden består af bløde, tynde og krøllede fibre. Det giver mange små luftlommer, der regulerer temperaturen og beskytter mod vind. Når du sveder i en RAKNA, sørger trøjen for at optage det, så hudens bakterier ikke når det. Det er derfor en RAKNA er tæt på lugtfri og sjældent skal vaskes.
Merinould er:
  • Lugtresistent
  • Temperaturregulerende
  • Sved/vandsugende
  • UV-beskyttende
  • Vaskebesparende (det skal ikke vaskes efter hver tur, det skal bare luftes)
Derfor er vi kæmpe fan. Hvis du er nysgerrig og har lyst til at prøve, så se her vores RAKNA MTB tøj 
 
 

KVALITET OG VELVÆRE

er præcis det, som giver merinoulden sin berettigelse. Hvis man ikke er klædt ordentligt på, kan en cykeltur hurtigt ende kold og det kan tage toppen af en ellers fantastisk tur i skoven.
Det slipper du i langt højere grad for, så du kan stå og dampe af i skoven, hænge ud med andre cykelryttere og have langt mere fysisk overskud. Netop fordi at der ikke er et varmt bad derhjemme, som kalder på dig.
Dét er kvalitetens fordele, og det kalder vi personlig bæredygtighed.

HVAD ER FAKTA OM RAKNAS MERINO? 

RAKNAs produkter er med 135g/m2 merinould, som er en god allround-kvalitet, hvis du cykler året rundt (kvaliteterne spænder fra cirka 100 til 400 g/m2).
Materialet er certificeret, hvilket betyder at det er blevet produceret under ordnede forhold helt fra fåret på marken, til det er blevet farvet og så det er klar til at syet om til en lækker trøje til dig. Det er vi stolte af! Det er nemlig et af de tilvalg vi har gjort for at være med til skabe mere transparens. 
 

HVORFOR LUGTER MERINO IKKE? 

Den lugtresistente egenskab kan lade sig gøre, fordi sved ikke lugter i sig selv. Ja, den er god nok. Det er nemlig først efter længere tids kontakt med bakterier i huden, at det begynder at lugte. Merinoens evne til at optage væske, der gør at sveden holder afstand til bakterierne i huden og vupti, så slipper du for den dunst.
Det er grunden til, at merino sjældent har behov for en tur i vaskemaskinen. Du kommer langt med lufttørring, som er godt for både miljøet, merinoen og din økonomi. 
 

HVORFOR ER RAKNAS MERINO MILJØVENLIGT? 

Vores merino er valgt i en økologisk, certificeret kvalitet, hvilket gør at merionen igennem hele processen er behandlet mere miljøvenligt. 
For at gøre det muligt at vaske merino, så skal den gennemgå en ekstra behandling kaldet Naturetex Plasma. Den gør at merionen beholder sine fantastiske egenskaber uden af gå på kompromis med kvalitet.
  • Naturetexx Plasma bruger kun elektricitet og luft som råmaterialer
  • Et miljøvenligt alternativ til industristandarden som er kemikaliebehandling 
  • Elektriciteten kommer fra vedvarende energikilder  
Her kan du læse mere om Naturetexx Plasma.

vil du med på eventyr?

Bliv en del af vores fællesskab og få nyheder, træningstips og gode oplevelser i din indbakke.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

RAKNA >> Mountainbike tøj i kvalitets merino

Kurv

Din kurv er tom
Shop nu