Mtb Klubtøj – RAKNA

Klar til eventyr I Fri Fragt fra 350 kr. I Fri ombytning I 2 mdr. retur

Mtb Klubtøj

Find din MTB klubtrøje

Design jeres unikke MTB klubtrøje sammen med RAKNA. Din helt egen stil i det lækre materiale.

Klubtrøje, mtb klubtrøje, mountainbike trøje ode

Hvordan gør vi?

  1. Overvej farver, stil og logo til jeres MTB klubtrøjer.
  2. Kontakt os her.
  3. Vælg om I vil samle bestillingen, eller I vil have et klub login, så klubbens medlemmer bestiller hos os direkte.
  4. Afvent den samlede bestilling.
  5. Modtage jeres trøjer efter ca. 6 uger.

Hvor mange klubtrøjer?

Vores minimum går helt ned til 20 stk., hvor I selv vælge hvilke størrelser, I bestiller.

Vores størrelser er mellem xs - xxl

MTB Klubtøj med rakna

MTB klubtøj

MTB klubtrøjer, så I sammen kan tage på eventyr! Hos RAKNA er vi vilde med klubber og vil gerne hjælpe jer med at designe jeres egen unikke klubtøj. Som klub kan I købe de kendte RAKNA mtbtrøjer til både dame og herre og selv bestemme, hvordan de skal se ud. I får jeres eget MTB klubtøj i lækkert materiale.

Hvem kan bestille klubtrøjer?

Alle kan bestille klubtrøjer hos RAKNA. Vi har MTB klubtrøjer til alle.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren rytter på mountainbike, har vi det rette klubtøj til dig. Vores sortiment spænder fra basis trøjer, base layer til de individuelle modeller, for eksempel klubtrøjerne. Alle vores MTBtrøjer er skabt til at blive brugt, og de er blevet testet af erfarne mountainbikere. Vi tror nemlig på, at alle fortjener de bedste mtbtrøjer og det bedste udstyr til deres mountainbiketure med fokus på komfort og kvalitet.

Hos RAKNA har vi et et højt ønske om at bidrage til det danske MTB community. Derfor er det en kæmpe fornøjelse, at vi kan få lov til at komme med jer ud på sporerne rundt om i både Danmark og udlandet. Vi er selv glade for at køre løb og være med til events i løbet af året, og det er altid en fornøjelse at hilse på andre, der er ligeså pjattede med MTB, som vi er. Hos RAKNA vil vi også gerne støtte om alle de frivillige kræfter, som er afgørende for mange af de danske mtbklubber. Det er blandt andre dem, som samler folk til vedligeholdelse af mbtsporerne rundt omkring i landet. De støtter op om en længere proces, som tager hensyn til omgivelserne - for eksempel skoven og skovens dyr - og som i sidste ende giver os alle sammen spor til vores MTBture. Kæmpe respekt for sporarbejdet rundt omkring i de danske skove.

Når I bestiller MTB klubtrøjer hos RAKNA, er I med til at fremme fællesskabet på de danske spor. Vi har nemlig en stor passion for trailkarma for mountainbikere.

Eget design og RAKNA-kvalitet

Når du bestiller MTB klubtrøjer hos os, er du selv med til at bestemme, hvordan klubtrøjen skal se ud. Du kan enten komme med ideer, eller et eksempel på en trøje du gerne vil bruge som inspiration til jeres klubtrøje. Du kan også finde inspiration her hos os. Enten i vores sortiment af MTBtøj, som du finder her, eller du kan kigge på de klubtrøjer, vi har fremhævet her på siden som gode eksempler på klubtrøjer lavet hos RAKNA.

Vi forstår vigtigheden af at føle sig godt tilpas og have en fed klubtrøje på samme tid. Derfor er vores MTB klubtrøjer ikke kun skabt til ydeevne men også til stil. Med moderne og dynamiske designs kan du repræsentere din klub med farver og fart. Vores trøjer er tilgængelige i forskellige farver og stilarter, så I kan finde det perfekte match til jeres personlige smag. Måske I allerede har et logo eller en farve, som I ønsker, bliver en del af jeres design. Det hjælper vi jer gerne med. Det samme gælder, hvis I har særlige ønsker i forhold til stof og kvaliteter. Vi har fået produceret klubtrøjer til adskillige mountainbike entusiaster, og vi har derfor god erfaring med forskellige materialer.

Når du er ude på sporet, er bevægelsesfrihed afgørende. Vores MTB klubtrøjer er designet med fokus på komfort og ergonomi, hvilket giver dig den nødvendige bevægelsesfrihed til at tackle alle typer terræn. Du behøver ikke bekymre dig om begrænsninger – fokusér blot på din præstation, og ikke mindst på at have det sjovt sammen med din klub.

RAKNA er den næste generation af MTB tøj, hvor tøjet er lavet med respekt for naturen - og som samtidig prioriterer din komfort og præstation højt. Vi er med på sporet og i skoven, og vi elsker at dele MTB eventyr med jer. Når du tager en mtbtrøje på fra RAKNA, er du også med til at beskytte vores legeplads - de vilde skove. Vi planter nemlig et træ for hvert solgte produkt. Vi har desuden en no bullshit-produktion, som giver dig produkter med god samvittighed. Roost your trails med god trailkarma.

Du kan læse mere om RAKNA og vores passion på siden - Hvem er vi - skovens hurtige rødder. For os er det vigtigt at bidrage til et større MTB community og ikke mindst til skoven, vores allesammens legeplads. Uanset om du køber mtbtøj fra vores kollektion eller klubtrøjer, køber du MTBtøj med respekt for naturen. For eksempel er alle vores base layer lavet af 100 procent merinould, tysk økologisk gran og produceret i Danmark, så du er sikret god, dansk, kvalitet strik.

Hvormange klubtrøjer skal I bestille?

Når du og din klub vælger at bestille jeres MTB klubtrøjer hos RAKNA, skal I kun bestille minimum 20 stk. Der er ikke noget krav til et bestemt antal størrelser - dem vælger I helt selv. Det kan være en god idé, hvis jeres mtbklub har mulighed for det, at købe et par ekstra trøje i forskellige størrelser. Så har I altid en ekstra trøje på lager til nye medlemmer, eller til erstatning af glemte eller manglende trøje til et løb eller et andet arrangement.

Hvordan bestiller I MTB klubtøj?

Det første, I skal gøre, er at blive enige om, hvordan jeres MTB klubtrøje skal se ud. Overvej farver, stil og logo til jeres MTB klubtrøjer. Når I har et bud på, hvilken type trøje, I kunne tænke jer at bestille, så kontakter I os her.

Derudover skal I vælge, om I vil bestille samlet, eller om I vil have et klublogin, så klubbens medlemmer bestiller hos os direkte. Når det er gjort, er der ikke andet for end at vente på den samlede bestilling. Vi forventer, at der vil gå cirka 6 uger, inden I modtager jeres trøjer.

Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til bestilling af MTB klubtrøjer eller til vores andre produkter. Har du spørgsmål, kan du kontakte os her eller på telefon 2882 0565. Du er også meget velkommen til at finde os og følge med i vores MTB-univers på Instagram eller Facebook og sende os en besked derinde.

vil du med på eventyr?

Bliv en del af vores fællesskab og få nyheder, træningstips og gode oplevelser i din indbakke.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

RAKNA >> Mountainbike tøj i kvalitets merino

Kurv

Din kurv er tom
Shop nu