Klar til eventyr I Fri Fragt fra 350 kr. I Fri ombytning I 2 mdr. retur

Mtb Klubtøj

Siden er under opbygning, men glæd dig til den helt nye mulighed..

Find din MTB klubtrøje

Design jeres unikke MTB klubtrøje sammen med RAKNA. Din helt egen stil i det lækre materiale.

Hvordan gør vi?

  1. Overvej farver, stil og logo til jeres MTB klubtrøjer.
  2. Kontakt os her.
  3. Vælg om I vil samle bestillingen, eller I vil have et klub login, så klubbens medlemmer bestiller hos os direkte.
  4. Afvent den samlede bestilling.
  5. Modtage jeres trøjer efter ca. 6 uger.

Hvor mange klubtrøjer?

Vores minimum går helt ned til 20 stk., hvor I selv vælge hvilke størrelser, I bestiller.

Vores størrelser er mellem xs - xxl

MTB Klubtøj med rakna

MTB klubtøj

MTB klubtrøjer så I sammen kan tage på eventyr! Hos RAKNA er vi vilde med klubber og vil gerne hjælpe jer med at designe jeres egen unikke klubtøj. Som klub kan I købe de kendte RAKNA mtbtrøjer til både dame og herre og selv bestemme, hvordan de skal se ud. I får jeres eget MTB klubtøj i lækkert materiale.

Hvem kan bestille klubtrøjer?

Alle kan bestille klubtrøjer hos RAKNA. Vi har MTB klubtrøjer til alle.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren rytter, har vi det rette klubtøj til dig. Vores sortiment spænder fra grundlæggende trøjer, base layer til de individuelle modeller, for eksempel klubtrøjerne. Alle vores MTBtrøjer er skabt til at blive brugt, og de er blevet testet af erfarne mountainbikere. Vi tror på, at alle fortjener det bedste udstyr til deres mountainbiketure med fokus på komfort og kvalitet.

Hos RAKNA har vi et et højt ønske om at bidrage til det danske MTB community. Derfor er det en kæmpe fornøjelse, at vi kan få lov til at komme med jer ud på sporerne rundt om i landet. Vi er selv glade for at køre løb og være med til events i løbet af året, og det er altid en fornøjelse at hilse på andre, der er ligeså pjattede med MTB, som vi er.

Eget design og RAKNA-kvalitet

Du er selv med til at bestemme, hvordan klubtrøjen skal se ud. Du kan enten komme med ideer, eller et eksempel på en trøje du gerne vil bruge som inspiration til jeres klubtrøje. Du kan også finde inspiration her hos os. Enten i vores sortiment af MTBtøj, som du finder her, eller du kan kigge på de klubtrøjer, vi har fremhævet her på siden som gode eksempler på klubtrøjer lavet hos RAKNA.

Vi forstår vigtigheden af at føle sig godt tilpas og have en fed klubtrøje på samme tid. Derfor er vores MTB klubtrøjer ikke kun skabt til ydeevne men også til stil. Med moderne og dynamiske designs kan du repræsentere din klub med farver og fart. Vores trøjer er tilgængelige i forskellige farver og stilarter, så I kan finde det perfekte match til jeres personlige smag. Måske I allerede har et logo eller en farve, som I ønsker, bliver en del af jeres design. Det hjælper vi jer gerne med. Det samme gælder, hvis I har særlige ønsker i forhold til stof og kvaliteter. Vi har fået produceret klubtrøjer til adskillige mountainbike entusiaster, og vi har derfor god erfaring med forskellige materialer.

Når du er ude på sporet, er bevægelsesfrihed afgørende. Vores MTB klubtrøjer er designet med fokus på komfort og ergonomi, hvilket giver dig den nødvendige bevægelsesfrihed til at tackle alle typer terræn. Du behøver ikke bekymre dig om begrænsninger – fokusér blot på din præstation, og ikke mindst på at have det sjovt sammen med din klub.

Hvormange klubtrøjer skal I bestille?

Når du og din klub vælger at bestille jeres MTB klubtrøjer hos RAKNA, skal I kun bestille minimum 20 stk. Der er ikke noget krav til størrelsen - dem vælger I helt selv.

Hvordan bestiller I MTB klubtøj?

Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til bestilling af MTB klubtrøjer eller til vores andre produkter. Har du spørgsmål, kan du kontakte os her eller på telefon 2882 0565. Du er også meget velkommen til at finde os og følge med i vores MTB-univers på Instagram eller Facebook og sende os en besked derinde.

vil du med på eventyr?

Bliv en del af vores fællesskab og få nyheder, træningstips og gode oplevelser i din indbakke.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

RAKNA >> Mountainbike tøj i kvalitets merino

Kurv

Din kurv er tom
Shop nu