Historien bag RAKNA

Klar til eventyr I Fri Fragt fra 350 kr. I Fri ombytning I 2 mdr. retur

Historien bag

RAKNA er etableret i 2021 af Louise Pedersen. Det startede med en idé om at skabe det mest dedikerede mountainbike brand lavet til naturen i respekt for naturen. For naturen er vores legeplads. RAKNA er skabt for passionen for sporten, naturen og drømmen om at være med til at ændre måden vi skaber produkter på -ved kvalitet, mindre fashion og genanvendelse. 

Hvordan er passionen startet?

Jeg kommer fra Hvide Sande på den jyske vestkyst –lige så flad som en rødspætte. I 2010 havde jeg et semester i landet med mange store bakker –nemlig New Zealand. Her jeg mærkede suset ved mountainbike for første gang og jeg har haft en mtb lige siden. Tiden og intensiteten på cyklen har forandret sig og er gået fra hardtail og småture til en full suspension (Yeti SB-130) og en 3-dages enduro oplevelse i Schweiz. 

Det har virket naturligt, men med en snert af nervøsitet, at starte RAKNA. Muligheden for at kombinere mountainbike og et aktivt outdoorliv med et kvalitetsprodukt der giver følelsen af flyve over bakkerne og lysten til at blive længere i naturen. Samtidig med at vi passer på vores legeplads.

Vi skal alle sammen passe på vores legeplads og det første skridt er at I ved hvordan produkterne er blevet til og hvilke valg der er blevet taget på rejsen. Det har vi forsøgt at gøre gennemskueligt her: Ansvarlig produktion

Familien

Anders har været med siden første tur i bjergene på mountainbike og har lært mig glæden for naturen og det at være i den. Nu er der kommet 2 ekstra banditter (børn) og det giver endnu mere mening af lære dem om naturen, glæden ved at bruge den som en legeplads og respekt for naturen.  

Den nyeste del af ”familien” er RAKNA og SVEND. Det er mine 2 holdkammerater, når mine andre samarbejdspartnere er ude og lege med deres andre legekammerater. Er du nysgerrig på at møde dem, så se her:

Familien og mine legekammerater er med til hele tiden at flytte os tættere på det vi vil  –nemlig at:

  • Gøre det bedre hver dag
  • Forlænge brugen af vores ressourcer -vi kan lappe trøjerne
  • Gode oplevelser for naturen –vi planter et træ
  • Gode oplevelser for mennesker
  • Bruge alt materialet, så vi undgår spild -ligesom seje Markberg har gjort med deres tasker -zero waste
  • Dele viden, så man ved hvordan valgene er taget -åben og ærlig!

Det hele sker ikke på en dag, men det er den vej det skal gå. Vil du være med, så del budskabet, smid en kommentar og investér i et produkt hvis du har brug for det. Vi kan nemlig godt, hvis vi hjælper hinanden.

vil du med på eventyr?

Bliv en del af vores fællesskab og få nyheder, træningstips og gode oplevelser i din indbakke.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

RAKNA >> Mountainbike tøj i kvalitets merino

Kurv

Din kurv er tom
Shop nu