Velkommen til RAKNAs spor-snak. Et MTB-univers med 100% trailkarma.

Klar til eventyr I Fri Fragt fra 350 kr. I Fri ombytning I 2 mdr. retur

RAKNA stifter Louise Pedersen, mtb tøj ragna

Velkommen til RAKNAs spor-snak

TAK fordi du er kommet så langt og har fundet starten på RAKNA’s cykel-snak med 100% trailkarma. 

Måske du undrer dig lidt - for hvad betyder RAKNA egentlig? Og hvad er 100% trailkarma? Hvad skal vi egentlig med et cykelunivers? Er du nysgerrig, så bliver du klogere lige om lidt.

RAKNAs første navn LOAM
RAKNA skulle egentlig have heddet LOAM. Ja, den er god nok. Det første domæne, logooplæg og mail er LOAM.dk. LOAM gav (for mig) rigtig god mening, da det er et mountainbikeslang, hvor man kører i løst lækker jord. For mig den samme følelse som ny sne, hvis du også er til ski. 
Men hvorfor fortsatte jeg ikke med LOAM? Andre havde hapset LOAM. LOAM er varemærkeregistreret indenfor cykler og cykeltilbehør. Så må man ikke hedde det samme, og jeg skulle på ny MTBtøj navnejagt. Det tog 3 uger og 3 tætskrevne A4-ark. Jeg er egentlig ret glad for, at det ikke blev LOAM – for når ikke MTB’er udtaler det med dansk accent, så bliver det: LO (pause) AM.  
Vi har været mange navne rundt - blandt andre VENNDAY, STORM&PIL, SIKA&SUN, men vi endte med RAKNA. Det nordiske, naturen, det rebelske passer ret godt til en cykeltøj kollektion med en no bull-shit attitude med respekt for naturen. Ja, derfor blev det RAKNA – Roost your trails.

Hvorfor 100% trailkarma på MTB spor?

For mig er mountainbike meget mere end bare mountainbike. Det er lige så meget alt det omkring MTB, nemlig atmosfæren, stemningen og oplevelserne i naturen. Her kommer 100% trailkarma ind i billedet.

RAKNA motiverer til, at vi hjælper hinanden og bruger naturen respektfuldt. Det betyder, at vi hilser på alle i skoven og hjælper hinanden og skoven. Vi kan nemlig hjælpe hinanden på hver vores måde på de danske mountainbike spor.

Det kan både være MTB tips og tricks, små hep på de hårde stigninger på danske MTB spor, eller hvis du har udfordringer på opsætning af mountainbiken. På den måde er vi alle sammen med til at skabe den bedste MTB tur i skoven. Vi skal også hjælpe skoven - det kan være ved at samle tabte genstande op, når du alligevel er der, eller hjælpe sporbyggerne på de danske mountainbikspor.

RAKNA 100% trailkarma MTB spor DKs tag

Du er garanteret allerede i gang med det - det er bare fantastisk! Vi hepper på dig.

Vi kan ikke redde hele verdenen, men med en dråbe sætter vi ringe i vandet, der breder sig. På den måde er du i gang med at brede 100% trailkarma på de danske mtbspor. Tak! 

 Du holder godt ud! Jeg er næsten færdige med dagens fortælling.

Vi mangler lige den sidste del, nemlig det der giver værdi til dig og dine cykelvenner. Et cykelunivers, hvor vi deler cykel tips og tricks, motiverende cykelhistorier og gode forslag.

Hvad skal et cykelunivers med MTB tøj? 

RAKNAs cykelunivers skal give noget til dig og dine cykelvenner! Vi håber, du enten bliver klogere, motiveret eller bare mere nysgerrig, når du smutter forbi bloggen.

De første spor snak handler om gode MTB begynderspor med Kim fra Bjerge Skov MTB, og så får vi tips fra vores erfarne fotograf Andreas Schubert til, hvordan du tager bedste MTB billeder på sporet.

Nu er du kommet til slutningen, og jeg vil heppe på dig hele vejen og håber også, du vil heppe på RAKNA!

Vil du være med til at sprede ringe i vandet, så del, like og kommentér på opslag. Vi bliver meget taknemmeligt og glade, hver gang RAKNA luftes både i skoven og på nettet. Det betyder mere end du aner for et nystartet brand.

Hvis du har idéer til historier, der giver værdi til andre cyklister, så vil jeg rigtig gerne høre det. På den måde kan vi dele viden og give 100% trailkarma til alle cyklister, der bruger de danske MTBspor.  

God tur på cyklen, Trail-hilsner 

Louise  

Ædre post
Nyere post

Skriv en kommentar

vil du med på eventyr?

Bliv en del af vores fællesskab og få nyheder, træningstips og gode oplevelser i din indbakke.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

RAKNA >> Mountainbike tøj i kvalitets merino

Kurv

Din kurv er tom
Shop nu