Klar til eventyr I Fri Fragt fra 350 kr. I Fri ombytning I 2 mdr. retur

mtb spor fyn, mountainbike spor fyn

MTB spor på Fyn for familien


Skal du til fyn og lever efter "ikke betalingsspor" på øen, så får du her 4 tips til familie venlige mtb spor på fyn.

Det er Nicolaj fra @family_biking, som har erfaring på de danske spor som meget få. Han har rejst rundt i hele Danmark og kommer her med hans mtb spor guide til Fyn.

Du kan finde detaljerede ruter på @mountainbike_united, som har detaljeret info til alle mtb spor. Blot følg de links, der er undervejs.

Fyn er fin at køre mountainbike på!

 

Lærkedal

Det blå spor er generelt et overkommeligt spor for selv mindre garvede, omend der er lidt højdemeter. Sporet bringer generelt et fint flow, og hvis man er modig, er der en af de stejleste bakker på dansk grund med procenter helt op til 38%. Det er dog muligt at springe denne over, hvis det er lige stejlt nok. 

Mere info: https://r.mtbutd.com/avaR

mtb spor fyn, mountainbike spor lærkedal fyn

 

Svanninge bakker

Velkommen til de sydfynske alper, hvor bakkerne skyder op af fynske jord. Her finder man et skønt naturområde med kuperet terræn. Og så er mtb sporet tilmed nyrenoveret og med en ny bikepark lige ved siden af, hvor man finder pumptrack. Sørg for at kigge forbi på en klar dag, for så gør udsigten det hele værd! 

Mere info: https://r.mtbutd.com/v2AA

mtb spor svanninge bakke, mountainbike spor svanninge bakker, fyn

 

Ibjergskoven

Sydøst for Odense er der et kortere spor med flot beliggenhed lige ud til en sø. Her veksler sporet mellem at løbe ude på skråningen og inde mellem træer. Selvom sporet er ret kort, er det også til den tekniske side, men han kan helt sikkert få sig en fed oplevelse, hvis man ikke vil afsætte en hel dag.

Mere info: https://r.mtbutd.com/zkG1

mtb spor ibjergskoven, fyn mtb spor fyn

 

Svendborg

Svendborg byder også på et lækkert mtb spor. Det blå spor kan hele familien nyde, hvor der stadig er højdemeter at finde. Ellers er det muligt at finde et godt flow, hvor man ikke skal for meget op og ned i fart. Ønsker man en større udfordring venter det røde spor, hvor der er flere hop, drop og stigninger. Hverken det ene eller det andet spor er dog af allerhøjeste sværhedsgrad.

mtb spor svendborg, mountainbike spor svendborg fyn

 

Ædre post
Nyere post

Skriv en kommentar

vil du med på eventyr?

Bliv en del af vores fællesskab og få nyheder, træningstips og gode oplevelser i din indbakke.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

RAKNA >> Mountainbike tøj i kvalitets merino

Kurv

Din kurv er tom
Shop nu